Projekce

Projekční činnost je nedělitelnou součástí našeho DNA!
Osoba projektanta musí mít zkušenosti, odborná osvědčení, analytické myšlení a velkou míru empatie. Disponujeme vlastním projekčním týmem, v některých případech využíváme služeb externích projekčních kanceláří. Zakládáme si na tom, aby se naše projekční podklady vyznačovaly vysokou technickou kvalitou, srozumitelností pro investora a reflektovaly současné standardy v oboru. Do projekčního procesu zapojujeme i naše kuchaře – technology, kteří jsou zárukou toho, že navržená technologie bude po praktické stránce v souladu s požadavky na moderní gastronomický provoz.


Námi navržené kuchyně jsou funkčními celky kombinujícími perfektní kvalitu, současný design a příjemné pracovní prostředí. Bazírujeme na kvalitní technologii, snažíme se implementovat moderní multifunkční stroje, které jsou zárukou efektivního, rychlého provozu a zároveň přinášejí úspory v provozních nákladech a řeší deficit personálu.
Ke každému zákazníkovi přistupujeme individuálně. Analyzujeme současný stav, eliminujeme možná rizika, navrhujeme optimální ekonomické řešení na míru. Náročnost projektu nebo velikost kuchyně nemá vliv na kvalitu naší práce.
Co vám v rámci projekční činnosti nabízíme?
Projekční činnost je základem každého úspěšného gastronomického projektu. Zajišťujeme kompletní návrhy technologických řešení na míru, od prvotního konceptu až po detailní plán realizace.
Pomůžeme vám už v rané fázi projektu – od prvotního záměru až po technické řešení. Díky dlouholetým zkušenostem navrhneme provoz, který bude funkční, efektivní a odpovídající vašim potřebám.
Spolupracujeme s architekty, kteří rozumějí specifikům gastronomických provozů. Konzultace zajistí, že kuchyně bude nejen technicky správná, ale i prostorově dobře navržená.
Vyhodnotíme aktuální provoz a navrhneme jeho modernizaci nebo kompletní přestavbu. Vznikne koncept, který odpovídá současným nárokům na efektivitu, hygienu i komfort personálu.
Zajistíme kompletní gastro projekt zpracovaný autorizovaným projektantem. Ten je nezbytný pro jednání s hygienou, stavebním úřadem či investory.
Dodáme veškeré výkresy, technické listy, napojovací body i specifikace potřebné pro hladký průběh realizace a montáže.
Dozorujeme realizaci tak, aby vše odpovídalo projektu. Kontrolujeme technická řešení, koordinaci profesí i kvalitu provedení na místě.
Navrhneme kuchyň v souladu s požadavky HACCP a poradíme vám s nastavením hygienických toků i správným rozdělením provozu.
Optimalizace provozů pro větší efektivitu a úspory
V našich projektech nejde jen o nakreslení půdorysu či umístění technologií. Klíčové je, aby váš provoz fungoval efektivně a ekonomicky. Proto do návrhu zapojujeme zkušené kuchaře-technology i další specialisty, kteří připraví koncept na míru – od modernizace procesů až po výběr vhodných zařízení. Díky tomu dosáhnete úspor času i nákladů a zajistíte, že kuchyně bude dobře sloužit vašim potřebám i personálu.

Naše úspěšné projekty
Podívejte se na naše realizace a reference.
Kontaktujte nás pro více informací
Naše technologie vám pomohou optimalizovat vaše gastronomické služby. Neváhejte nás kontaktovat pro odbornou konzultaci, jsme připraveni podpořit váš provoz.